[ic] Installation Problem

Steve Buehler skb@vespro.com
Wed, 06 Dec 2000 07:05:06 -0600

hmmmm.  Good thought.  Don't know why I didn't think to recheck the 
DBD::Mysql installation.  I now have reinstalled DBD::Mysql and it still 
gives the same errors though. :(  Not sure what is the problem unless it is 
looking for them in the wrong place.

Thanks for your help.

At 01:43 PM 12/5/2000, you wrote:
>unknown error. Driver 'mysql' in stalled?
>Verify DBI and DBD::Mysql!
>At 11:27 AM 12/5/2000, you wrote:
>>I am running RedHat 6.2.
>>When I install a new catalog, I get the following errors:
>>/usr/local/interchange# su -c "/usr/local/interchange/bin/interchange -r" 
>>Killing Interchange server 32716 with TERM.
>>Low traffic settings.
>>Calling UI....
>>...UI is loaded....
>>Interchange V4.6.1
>>Configuring catalog sbcomp...Using MySQL, DSN=dbi:mysql:sbcomp.
>>sbcomp config error: connect failed (create) -- unknown error. Driver 
>>'mysql' in
>>sbcomp: error in configuration. Skipping.
>>sbcomp: config error. Skipping.
>>Interchange server started in INET and UNIX mode(s) (process id 32743)
>>It seems that the interchange server starts, but with errors.  Below is 
>>what is in the error.log for the errors:
>>- - - [06/December/2000:08:15:07 -0500] - - Config 'sbcomp' at server startup
>>- - - [06/December/2000:08:15:07 -0500] - - Using MySQL, 
>>- - - [06/December/2000:08:15:07 -0500] - - sbcomp config error: connect 
>>failed (create) -- unknown error. Driver 'mysql' installed?
>>Any help would be Greatly appreciated.
>>Steve Buehler
>>Interchange-users mailing list
>Interchange-users mailing list