[ic] CyberCash Message Not Showing In Log

James Guillot jwguillot@huntforpro.com
Tue, 12 Dec 2000 10:01:46 -0600

	Thanks for your reply.  I am starting the init.d/interchange script 
as root, but the script /usr/sbin/interchange checks for root and 
su's the user id to interch.  When I look at the running interchange 
process it shows the user as interch.  When I start using this 
method I don't get a CyberCash found message in the error.log.
	If I go to /usr/lib/interchange/bin and type ./interchange -
DEBUG as user interch I get a message that CyberCash was 
found and some messages about not being able to write error.log.
     I am dead sure that I am running CyberCash with the updated pm's for interchange.  
Meanwhile none of my test transactions show up on CyberCash's web site. Which makes sense.  
Any other ideas?

Date sent:      	Mon, 11 Dec 2000 18:26:40 -0500
To:             	interchange-users@minivend.com
From:           	Eric Paul <epaul@spellbook.net>
Subject:        	Re: [ic] CyberCash Message Not Showing In Log
Send reply to:  	interchange-users@minivend.com

> Are you starting the Interchange server as the right user?  From what 
> you've said, it looks like maybe you're starting it as root in one case 
> (bad thing) and not in another....  What are you doing differently between 
> the command lines in initd and the ones you type from the command 
> line?  What user are you starting it as when you do it from the command line?
> There's some things to check at first...
> Eric
> At 06:18 PM 12/11/00, you wrote:
> >Hi All,
> >
> >         I'm having a problem with CyberCash.  I don't get a message in
> >the Interchange error.log showing that CyberCash was found.  I
> >have sucessfully tested CyberCash outside of Interchange.  Here is
> >my setup: Redhat 7, Interchange 4.6.1, CyberCash 3.2.6 w/ the
> >updates from homestead.com.  I have moved all the required
> >CyberCash files to VendRoot (/usr/lib/interchange/lib)
> >         If I start Interchange using Interchange Start from /etc/rc.d/initd
> >I don't get a CyberCash message in the Interchange error.log.
> >However if I manually start Interchange from /usr/lib/interchange/bin
> >I do get the CyberCash found message.  Maybe a permission
> >problem? Any help would be appreciated!
> >
> >Catalog.cfg:
> >Variable         CYBER_CONFIGFILE
> >/usr/lib/interchange/lib/merchant_conf
> >Variable         CYBER_VERSION       3.2
> >Variable         CYBER_MODE          mauthonly
> >
> >James W. Guillot
> >IS Manager
> >Hunt Forest Products, Inc.
> >
> >
> >_______________________________________________
> >Interchange-users mailing list
> >Interchange-users@www.minivend.com
> >http://www.minivend.com/mailman/listinfo/interchange-users
> ---
> Eric Paul
> SpellBook Systems
> http://www.spellbook.net
> _______________________________________________
> Interchange-users mailing list
> Interchange-users@www.minivend.com
> http://www.minivend.com/mailman/listinfo/interchange-users

James W. Guillot
IS Manager
Hunt Forest Products, Inc.