[ic] "Interchange server only runs for a while, then dies"

Jonathan Melhuish jonathanmelhuish@email.com
Sat, 25 Nov 2000 23:00:44 +0000

Hans-Joachim Leidinger wrote:

> Jonathan Melhuish wrote:
> >
> > I have exactly this problem - even though the server runs OK and the
> > user that initiated the server remains logged in, the process dies after
> > just a minute or so!
> >
> > The FAQ says "ask your ISP", but how about if I'm running my own
> > server?  It's PC-based, running Apache on Mandrake Linux 7.0.  I am
> > attempting the run Interchange 4.6.
> >
> > I suppose it will probably be some simple explanation, but you'll have
> > to forgive my ignorance as I am a newbie to Interchange and relitavely
> > new to Linux.
> >
> > Jon
> Did you get any message in your error.log files?
> Did you get a message with "died in select..." or something similar?
> Do you have another language setting (for example german, french,
> spanisch, etc.?) in your OS instead of english?
> Joachim
> --
> -------------Hans-Joachim Leidinger---------------------
> _______________________________________________
> Interchange-users mailing list
> Interchange-users@www.minivend.com
> http://www.minivend.com/mailman/listinfo/interchange-users

Thanks for the reply - it would help if you could copy the message to my
email aswell, as it is very easy for replies to get lost in the stream of
knowledge that flows from the minivend user group!

When Interchange runs, it tells me it cannot access error.log - permission
denied.  I have change the read/write permissions to allow anybody to write
to it (don't worry, this is only a local demo), but I cannot change the owner

It therefore says it cannot report error "Low traffic settings".  I assume
this isn't a fatal error, as it seems to continue loading and churning the
disk.  It continues for about 10 secs before the process disappears.

I am using English, although I dare say I probably have the option to use
other languages.

Any help would be much appreciated.