[ic] Interchange semi working INET

Dan Browning [email protected]
Wed, 13 Sep 2000 14:36:40 -0700


Have you tried www.citygroup.ca for the SERVER_NAME?  citygroup.ca wouldn't
resolve on my machine, but www.citygroup.ca seemed to work.


> -----Original Message-----
> From: [email protected]
> [mailto:[email protected]]On Behalf Of
> Geoff Sinfield
> Sent: Wednesday, September 13, 2000 2:33 PM
> To: [email protected]
> Subject: RE: [ic] Interchange semi working INET
>
>
> My SERVER_NAME is set to citygroup.ca
>
> -----Original Message-----
> From: [email protected]
> [mailto:[email protected]]On Behalf Of Todd Benson
> Sent: Wednesday, September 13, 2000 2:42 PM
> To: [email protected]
> Subject: Re: [ic] Interchange semi working INET
>
>
> I think you need to go inside the catalog.cfg file  (i.e.
> CAT_ROOT/catalog.cfg)
> and change the SERVER_NAME directive at the top of that list
> to your web
> server
> address.  Then you need to go to minivend's home directory (usually
> /usr/local/minivend) and type ./bin/restart to restart
> minivend.  Whenever
> you
> make any changes to anything other than html pages within the
> catalog, you
> need
> to restart the server so these changes take effect.  That's
> my very novice
> advice, but I think that is what is going on.  Good luck.
>
> Todd
>
> Geoff Sinfield wrote:
>
> > Hello,
> > I have been ripping my hair out for 10 hours now trying to
> get interchange
> > to work...I have it semi working at the moment, but I still have
> problems...
> > http://www.citygroup.ca/barry is the store that I am trying
> to setup...I
> > just want to get a feel for interchange before I actually
> start working
> with
> > it... My problem is that after the main page, all the links have the
> machine
> > name instead of the actual web address. You will see this
> when you go to
> the
> > site, Enter the shopping cart and then click on a link, it
> is using geoff
> > for some reason...Any ideas.
> >
> > I am running E-Smith Server and gateway
http://www.e-smith.com which is
> based on redhat 6.1 but it is missing some of the "suggested" modules. I
> have the store running at the moment using INET and the default database.
IS
> anyone else running e-smith with interchange?
>
> -thanks
> -=geoff
>
> _______________________________________________
> Interchange-users mailing list
> [email protected]
> http://www.minivend.com/mailman/listinfo/interchange-users


_______________________________________________
Interchange-users mailing list
[email protected]
http://www.minivend.com/mailman/listinfo/interchange-users


_______________________________________________
Interchange-users mailing list
[email protected]
http://www.minivend.com/mailman/listinfo/interchange-users