[ic] Invalid catalog

Jason Feingold jason_feingold@hotmail.com
Fri, 13 Apr 2001 19:48:31

try restarting your computer..

>From: Ed LaFrance <edl@newmediaems.com>
>Reply-To: interchange-users@lists.akopia.com
>To: interchange-users@lists.akopia.com
>Subject: Re: [ic] Invalid catalog
>Date: Fri, 13 Apr 2001 12:38:09 -0700
>MIME-Version: 1.0
>Received: from [] by hotmail.com (3.2) with ESMTP id 
>MHotMailBCA0A060007A40043764C70620A05E1E0; Fri Apr 13 12:37:10 2001
>Received: from ns.minivend.com (localhost [])by mail.minivend.com 
>(8.9.3/8.9.3) with ESMTP id PAA27379;Fri, 13 Apr 2001 15:37:06 -0400
>Received: from tisch.mail.mindspring.net (tisch.mail.mindspring.net 
>[])by mail.minivend.com (8.9.3/8.9.3) with ESMTP id 
>PAA27305for <interchange-users@lists.akopia.com>; Fri, 13 Apr 2001 15:37:00 
>Received: from new-media-2.newmediaems.com (user-vcauu0t.dsl.mindspring.com 
>[])by tisch.mail.mindspring.net (8.9.3/8.8.5) with ESMTP id 
>PAA03673for <interchange-users@lists.akopia.com>; Fri, 13 Apr 2001 15:37:04 
>-0400 (EDT)
>From interchange-users-admin@lists.akopia.com Fri Apr 13 12:38:38 2001
>Message-Id: <>
>X-Sender: edl@newmediaems.com
>X-Mailer: QUALCOMM Windows Eudora Version 5.0.2
>In-Reply-To: <DAEMKCIBMOIEHJGHDCMHCECHCAAA.wittroc8707@uni.edu>
>Sender: interchange-users-admin@lists.akopia.com
>Errors-To: interchange-users-admin@lists.akopia.com
>X-Mailman-Version: 1.1
>Precedence: bulk
>List-Id: Interchange Users (high volume) 
>X-BeenThere: interchange-users@lists.akopia.com
>At 01:43 PM 04/13/2001 -0500, you wrote:
>>I am a new user to Interchange. I am trying to set up the sample shopping
>>cart 'construct' for my company. I get the index.html page to display, but
>>when I click on any link I get an 'invalid catalog error'.
>Never seen it!  Is that the  exact text of the error?
>>Does anyone know
>>what causes this and what I have to do to fix it?
>>I tried reinstalling Interchange and creating the sample catalog againg
>>(construct). I know get the error:
>>         "The requested object does not exist on this server. The link you
>>is either outdated, inaccurate, or the server has been instructed not to
>>let you have it. Please inform the site administrator of the referring
>This sounds like a custom 404 (page not found) page.  Something is awry
>with your installation. Did you get this error when trying to go to
>http://www.yourdomain.com/construct, or
>http://www.yourdomain.com/construct.cgi/construct/ ?  You may want to
>double check the values for DOMAIN_NAME, CGI_URL, etc in
>- Ed L.
>>I checked my permissions, and they all seem to be fine. The 
>>has the line:
>>         Catalog       construct /export/home/wittrock/catalogs/construct
>>/construct.cgi /construct
>>I don't know what else to check. I was reading an earlier posting that
>>mentioned this problem and someone mentioned running Interchange as the 
>>'interch'. How do I do that?
>>Any help is greatly appreciated
>>Chad M. Wittrock
>>Programmer Analyst
>>Gilchrist 255
>>University of Northern Iowa
>>Interchange-users mailing list
>**** Virtual Hosting w/private IC Installation, $65/month! ****
>New Media E.M.S.               Software Solutions for Business
>463 Main St., Suite D          eCommerce | Consulting | Hosting
>Placerville, CA  95667         edl@newmediaems.com
>(530) 622-9421                 http://www.newmediaems.com
>(866) 519-4680 Toll-Free       (530) 622-9426 Fax
>Interchange-users mailing list

Get your FREE download of MSN Explorer at http://explorer.msn.com