[ic] Search box perversion

Lord Valanankar valankar@nmo.net
Wed, 21 Feb 2001 15:08:08 -0500

Hi Everyone.

	I'm just getting started setting up interchange 4.6.3 and I have been
going through the catalog building tutorial and I've gotten myself
stumped. Everything seems to work just fine with the exception of the
search box (13.6) For what ever reason when I enter in any kind of
description or an sku the search results always returns nothing found.

	The error logs are populated with the following lines indicating that
their is a missing file, namely products.asc A search through the mail
archive brings up many mentions of a file with this extension, most of
which seems to indicate that this file is created by the daemon when a
search by a visitor is performed, but little other information.

	Hopefully this with be a Doh question but what am I going wrong? Do I
need to create this file? (The gdbm file is being generated by the

***START ERRORLOG SNIP*** zi3U2Dr8: - [20/February/2001:15:44:20 -0500]
tutorial /cgi-bin/tutorial/search Couldn't open search file
'/var/lib/interchange/tutorial/products/products.asc': No such file or
	I find this strange because their is no mention of this file in the
tutorial. Following is a direct snip of the 'left' file the only thing
that differs from the tutorial is I added sf=longdescript part which is
a real field in the text database.

<td align=center>__DISPLAYDATE__</td>
<td align=center>
<form action="[area search]" method=post>
<input type=hidden name=mv_profile value=testname>
<input type=text name=mv_searchspec size=15 value="">
<td align=center>
***END LEFT***

	The results.html file in the pages directory is below, thou I doubt it
has anything to do with the trouble.

[include top]
[include left]
<h1>Dwagon Search Results</h1>
  <table cellpadding=5>
  <th>Test #</th>
  <td><a href="[item-code].html">[item-field description]</a></td>
  <td align=right>[currency][item-field price][/currency]</td>
  <td>[order [item-code]]Order Now![/order]</td>
  <p>Sorry, Dwagons couldn't find any match for '[cgi
<p align=center>Return to the [page index]home[/page] page.</p>
<p align=center>View your [page order]shopping[/page] cart.</p>
[include bottom]

	The last bit of info is about my system - RH 7.0 - the Perl modules
were hand compiled and installed and their were no detectable errors on
install. I used the latest rpm.

Thanks in advance, and remember: If life didn't suck we would all fly
off the earth };8>