[ic] searching in simple 4.6 demo

Kirill Sapelkin znanie@best.com
Wed, 28 Feb 2001 18:36:42 +0000

Hello !

This is a newbie question.

Has anybody used simple 4.6 demo page with interchange 4.6.3?  The search would
not work for me.

Search function works fine in the construct demo page but does not in the 
barry page and does not work in the simple page.

Has something changed in the latest version of interchage (4.6.3)?

Does the new version of simple have to be coded differently to have search work?

Search for "search" in the search.html (that is made on the fly) in
construct and simple yeilded very different code.  

>From construct:

	<td width="119">
<FORM ACTION="http://kirill/cgi-bin/construct/search.html?id=EkegUuhq">
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_coordinate VALUE=1>
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_searchtype VALUE=db>
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_matchlimit VALUE=10>
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_sort_field VALUE=category>
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_search_field VALUE=inactive>
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_search_field VALUE=":*">
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_column_op VALUE=ne>
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_column_op VALUE=rm>
<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_searchspec VALUE=1>
<INPUT MAXLENGTH=30 NAME=mv_searchspec type=text size=10>


>From simple:
			<TD WIDTH=150 BGCOLOR=#C6A563 HEIGHT=82 VALIGN=top ALIGN=left><FORM ACTION="http://kirill/cgi-bin/simple/search.html"><IMG SRC="/simple/images/clear.gif" WIDTH=1 ALT="" HEIGHT=5 BORDER=0><BR>
			<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_coordinate VALUE=1>
			<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_search_field VALUE=category>
			<INPUT TYPE=hidden NAME=mv_search_field VALUE=":artist,title,comment,display">
			&nbsp;&nbsp;<FONT SIZE=1 FACE="Tahoma, Arial, Helvetica"><SELECT NAME=mv_searchspec SIZE=1>

I am trying to monkey with this by adding the lines of code from the
config directory in construct to the logobar code in config/brown1 and
meeting with very limited success.  Would be a lot happier if there
was some configuration I missed.

Thanks for any help.

Kirill Sapelkin