[ic] UI and Tables

Dan Garwood res087jh@verizon.net
Fri, 5 Jan 2001 04:37:10 -0500


damn good name. I believe it is by using no import. I figured the MySQL file
trick out, but when I did it a few days ago my fat fingers misspelled the
file, thus creating a nasty little error that I was not aware of till I went
back in today. Thank you for your help. No I just get an internal server
error if I try to export from MySQL to the txt files...not sure why. I made
sure the ownership and the permissions were correct on each file. I go one
step farther and create the .sql and the txt files in the products database
also. My two cents.


-----Original Message-----
From: interchange-users-admin@lists.akopia.com
[mailto:interchange-users-admin@lists.akopia.com]On Behalf Of db
Sent: Friday, January 05, 2001 2:20 AM
To: interchange-users@lists.akopia.com
Subject: Re: [ic] UI and Tables

Dear Dan,

(Good name, by the way).

Here's what I do:

1. Create the table in the database, get all the formats right, test some
2. Build a CATROOT/db/mysql/<tablename>.mysql file, using the
easy-to-understand format that you can learn by reading the other .mysql
3. Restart IC.

That seems to work for me.  But for some reason, I can't get it to work if I
don't create the table ahead of time.  Though IC has the purported ability
to create the table as it's defined in the .mysql file if it finds the table
doesn't exist.

My question:  How do you stop IC from writing out the database text files in
products/*.txt?  Do you use NoImport?  (Or NoExport?)

Dan Browning, Cyclone Computer Systems, danb@cyclonecomputers.com

----- Original Message -----
From: "Dan Garwood" <res087jh@verizon.net>
To: "Interchange-Users" <interchange-users@lists.akopia.com>
Sent: Thursday, January 04, 2001 10:12 PM
Subject: [ic] UI and Tables

> I am running IC 4.6.1 on a Linux-Mandrake system, with the latest MySQL
> version. The connectivity from ic, ui and the database are fine. I have
> added new tables to the MySQL database and was wanting them to show up in
> the UI. I have yet to find the way to make these new tables show up. I
> searched high and low for the answer and read the templates and database
> section of docs several times. Can anyone give me some insight into make
> tables show up in the admin UI.
> Thanks,
> Dan
> _______________________________________________
> Interchange-users mailing list
> Interchange-users@lists.akopia.com
> http://lists.akopia.com/mailman/listinfo/interchange-users

Interchange-users mailing list