[ic] Trouble with [search-region]

Alessandro Poletto alessandro at polet.to
Mon Nov 24 16:15:15 EST 2003

I'am using [search-region] to show the result of a search box:

this is the form:

<FORM ACTION="[area search]" name="forma_razza" method=post> 
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_coordinate" VALUE="1">
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_searchtype" VALUE="db">
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_matchlimit" VALUE="20">
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_search_file" VALUE="razze">
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_sort_field" VALUE="gruppo">
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_search_page" VALUE="razza_results">
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_search_field" VALUE=":*">
    <INPUT TYPE="hidden" NAME="mv_column_op" VALUE="rm">
    <INPUT MAXLENGTH="30" size="8" NAME="mv_searchspec" type="text">
    <input type=button name=ok1 value=ok 

into razza_results page:

    [item-field gruppo]<br>
    [item-field razza]<br>

Obviously "gruppo" and "razza" are fields of a table named: "razze" 
that is referenced in dbconf/mysql/razze.mysql.

The problem is: the output is nothing for the fields [item-field 
gruppo] [item-field razza] and is (correctly) valorized for [item-

After some test i've noticed that the search engine extract correctly 
the [item-code] from razze's table but for all the other [item-field 
xxx] interchange continue to search in the PRODUCTS table and not in 
the razze table as i've written into the "mv_search_file" spec, WHY?

Thanks in advance to everyone can help me!

Toth di
Alessandro Poletto
E-mail: alessandro at polet.to

More information about the interchange-users mailing list