[ic] Problem uploading images using UI

Ton Verhagen tverhagen at alamerce.nl
Fri Mar 26 04:22:47 EST 2004

Qutoting Greg Goble" <ggoble at rpo.at>:
>Ton Verhagen [tverhagen at alamerce.nl] wrote:
> >You have to enable (set meta data) the upload for the new table.
> >
> >Do the following in the Admin UI:
> >1. Select Tables
> >2. Select 'your new table'
> >3. Click on the table name on the top of the page right after the text
> >'Select for table edit: "your new table"'
> >4. Select the 'General Tab'
> >5. In the middle of the page you'll see:
> >'Allow file upload for this table' followed by a select box (Yes/No)
> >6 Select 'Yes' and click on the 'OK' button
> >
> >Now you should be able to upload stuff for 'your new table', if
> >you've set the meta data for the table field correctly of course.
> >
> >
>Ton, Thanks!
>Unfortunately I'm using IC 4.8.5 and that feature doesn't seem to be 
>available. I found what you and Paulo both described in 5.0 and
>that's good to know when I upgrade at some point.
>If anyone knows what the equivalent or the workaround for 4.8.5 I would 
>appreciate any guidance. In the meantime I'll keep probing.

Maybe you could try adding  file_upload=1  to the table-editor tag on the 
flex_editor.html page.

Best regards,


Alamerce Nederland --- Cornerstone of eBusiness
Phone +31-40-2374381    info at alamerce.nl    http://www.alamerce.nl

eCommerce Solutions -- Consulting -- Website & Interchange Hosting 

More information about the interchange-users mailing list