[ic] Googlebot Getting 500 Errors ... but he's the only one

David Bordas bordas at testadaz.com
Mon May 30 14:55:02 EDT 2005

Kevin Walsh a écrit :

>>There will probably be a message in one of your error.log files at the
>>same time as the Apache log message.
Nop :(

Here's extract of different log file at the same time :
interchange/error.log : nothing very usefull :
[16/May/2005:18:58:46 +0200] 
CGI mapping error: Syntax error in GET input: i
[30/mai/2005:10:03:46 +0200] - - Config 'mic' from running server (6169)

mic/error.log : nothing very usefull to :
[25/May/2005:17:06:21 +0200] mic /mic/process Successful login by user 'Xxx'
[25/May/2005:20:00:41 +0200] mic /mic/process Successful login by user 'Xxx

Apache access_log :
[25/May/2005:17:19:10 +0200] "GET /mic/contact.html HTTP/1.0" 500 601 
"-" "Googlebot/2.1 (+http://www.google.com/bot.html)"
[25/May/2005:17:23:47 +0200] "GET /mic/00096.html HTTP/1.0" 500 601 "-" 
"Googlebot/2.1 (+http://www.google.com/bot.html)"

Apache error_log :
[Wed May 25 17:19:10 2005] [error] [client] Malformed 
header return by Interchange:
[Wed May 25 17:23:47 2005] [error] [client] Malformed 
header return by Interchange:

But i don't know how to resolv this :(

>>How have you determined that this is a mod_interchange problem?  I've
>>forgotten the details of the original thread; It was a while ago.
The problem occurs once i put mod_interchange, not exactly the same day, 
but several days after.
Perhaps the first "google dance" since I put mod_interchange ??
Or perhaps it's an interchange bug, i don't exactly know, in fact.

>>You have a nice looking website, by the way.
We works hard to make it better.
We hopes to ship to E.U. (Europe) between the end of this year and to 
ship to USA before next year end.
I'll work on a multi-language catalog very soon, i hope it'll not be too 
difficult :)


More information about the interchange-users mailing list