[ic] search-region issue...

Gert van der Spoel ic at 3edge.com
Tue Mar 14 16:03:12 EST 2006

maillists writes: 

> Hi, 
> I have a search detail page that doesn't seem to be working right. It is
> on a live production system. Here is the link that brings up the page: 
> http://www.earthcat.org/cgi/earthcat/scan/fi=communities/se=201/sp=community_viewer.html 
> As you can see, it's just a simple database lookup in a "communities"
> table, and there is only one record with code=201. The
> community_viewer.html page has a fairly simple [search-region].  
> The interesting thing is that if you look at the top of the page, you
> can see the text "This community is no longer active. Use as example
> only." However the The field inactive is set to 0. 
> This is the essence of the community_viewer.html page: 
> [search-region]
> [search-list] 
> [if explicit]
> [condition]
>   [item-data communities inactive] =~ '1';
> [/condition]
>   This community is no longer active. Use as example only.
> [/if] 
> [/search-list]
> [/search-region] 
> Why would it find the same community record (code=201) 2 times? and in
> the first loop, finds inactive to be 1? 
> Thanks for any help!!
> Rick

Are you using GDBM or Mysql for your communities table? 

I recall seeing an issue with GDBM and 1 search result - I switched to Mysql 
before I had a chance to look into it further. 

If you are always having just 1 search result on this page you might want to 
look at the possibility of :
[fly-list code="[cgi code]"]

where code is in your URL  http://.... ?code=201 



More information about the interchange-users mailing list