[ic] process.html 404 errors

Peter peter at pajamian.dhs.org
Tue Mar 9 02:53:30 UTC 2010

On 09/03/10 15:51, David Christensen wrote:
> On Mar 8, 2010, at 8:45 PM, Peter wrote:
>> On 09/03/10 15:28, Peter wrote:
>>> On 09/03/10 15:26, Peter wrote:
>>>> On 09/03/10 08:49, Grant wrote:
>>>>> My domain doesn't have any non-alphabetic characters.  It actually
>>>>> just happened again with the following UA:
>>>>> Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_5_8; en-us)
>>>>> AppleWebKit/531.21.8 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.4
>>>>> Safari/531.21.10
>>>>> Can anyone test an IC site on a Mac with Safari and cookies disabled?
>>>>> Or even a Windows machine?
>>>> Tried it with Safari4 / Windows.  It happens when I click on a
>>>> one-click
>>>> search URL, it does not include the id= component in the url for those
>>>> in the standard demo.  The URL ends with open=.
>>>> It appears this may be the case in other browsers as well.  It looks to
>>>> do this with Opera / Linux at the very least.  More testing on the way.
>>> Yep, even in FF / Linux, the "Hand Tools" link on the left does not have
>>> a session ID.
>> This would appear to be due to the timed build of the product tree.  Any
>> suggestions on how to best work around that?  Perhaps only timed_build
>> if a cookie is present?
> You mean skip the timed-build output and generate afresh for each
> request when requesting without a cookie?  What useful links could be
> produced, and how would you avoid hardcoded ids for spiders indexing the
> site in that case?

Links would be useful in that they contain the session ID which is
needed in the link if cookies are disabled.  Session ID's are not output
for robots anyways.


More information about the interchange-users mailing list