[ic] Is this a bug in the template engine?

Marty Tennison marty at dripdepot.com
Fri May 28 20:27:15 UTC 2010

IC 5.7.2
Perl 5.10.1

Hi Gang,

I found a strange behavior in the template system when using the {{:DEFAULT}} 
namespace in conjunction with the [include] tag.   Basically, when you use 
[include] and you switch between a named space and the default space you get 
duplicate content in the default.  For example....

Default layout file is this...

HTML file is this....
[include A.itl]
[include B.itl]
[include file="page/unpack/default"]

A.itl is this...
[output name="test"]
[output name=""]

B.itl is this...
[output name="test"]
[output name=""]

Results are this....(notice the duplicates in default)

test-a test-b 
default-a   default-b   default-a   default-b 

Strangely, if I do not use the DEFAULT name space it all works as expected.  
It is only when I use {{:DEFAULT}} that I see the issue.  Also, if I do not 
use [include] and just embed the code in the HTML file then all works as 

is this a bug or just the way it works?

- - -- ---- ---------------------------------------------------- --- -- - -
Marty Tennison Drip Depot Inc 
email: marty at dripdepot.com
web: www.dripdepot.com
phone: (541) 201-3991 x102
fax: (866) 686-6719
- -- --- ------------------------------------------------------------- --- --
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.icdevgroup.org/pipermail/interchange-users/attachments/20100528/28f6392a/attachment.htm>

More information about the interchange-users mailing list