[ic] UI without SSL?

Stefan Fink stefan at work.de
Thu Feb 26 12:13:32 EST 2004

Stefan Hornburg wrote:

>On Thu, 26 Feb 2004 16:52:07 +0100
>Stefan Fink <stefan at work.de> wrote:
>>Hi all,
>>is it possible to get the UI to work without SSL encryption?
>>I've just installed interchange (Debian packages) for the first time, so 
>>it might be a stupid question. All links to the Admin Interface are 
>>printed as http, but internally the interchange server switches to https.
>>The following values are set in my configuration:
>>        Variable UI 1
>>        ifdef UI
>>        Variable UI_SECURE 0     <-- this ist not recognized
>>        endif
>>After doing some investigation, I found this part in 
>>        # force using secure URL for this page?
>>        $Config->{VendURLOriginal} = $Config->{VendURL};
>>        if ($Variable->{UI_SECURE} or $Tag->var('UI_SECURE', 1)) {
>>                $Variable->{UI_IMG} = $Config->{ImageDirSecure};
>>                $Config->{VendURL} = $Config->{SecureURL};
>>        }
>>I figured out, that the second value in the disjunction is always true, 
>>so there's the explanation why the setting of UI_SECURE is not recognized.
>>Is this a bug or feature? And how to disable it?
>Edit /etc/interchange/interchange.cfg accordingly.
Could you please be a little more verbose, since I'm no Perl expert. As 
I wrote above, the setting

       Variable UI_SECURE 0

doesn't change anything. An example of setting the essential values 
regarding this issue would be helpful.

Thanks in advance,

More information about the interchange-users mailing list