[ic] Can't get to Customer or Admin Interface

Tito unix4linux at cfl.rr.com
Fri Nov 19 22:17:30 EST 2004

This is a fresh install and I installed perl without threads
enabled...was that a good or bad thing?  I am running apache2 on fedora
core 3 and mysql.  What other info would you guys need to help me out?

On Fri, 2004-11-19 at 20:45 -0600, tech at mnwebdesign.com wrote:
> Tito said:
> > I would like to know if someone could help me with this problem.  I just
> > installed interchange to work on mysql.  I installed all of the
> > necessary modules from perl as well.  Everything is fine on that end.
> > The problem I am having is when I go to WWW.MYDOMAIN.COM/foundation and
> > I try to use the or click on the "Customer Entrance" of "Admin
> > Interface" link  it won't do anywhere.  I tried to restart interchange
> > but that did not help.  Apache is running and so is mysql and
> > interchange.  Any ideas?  This is the error I get when I hit Customer of
> > Admin Interface:
> >
> > We're sorry, the Interchange server is unavailable...
> > We are out of service or may be experiencing high system demand. Please
> > try again soon.
> Is this a fresh install? Is your perl installed without threads enabled?
> Search the mail archives or give more information.
> > Thanks in advance,
> > Tito
> Good luck!
> Curt Hauge
> _______________________________________________
> interchange-users mailing list
> interchange-users at icdevgroup.org
> http://www.icdevgroup.org/mailman/listinfo/interchange-users

More information about the interchange-users mailing list