[ic] Credit card encryption error

Ron Phipps takedown@cdsnet.net
Mon, 16 Oct 2000 10:42:22 -0700

Hey Dave,

    Here's a quick guess for you.  Do you have the public key for the person
you are sending the orders to installed in the ring of the user that is
running the interchange server?  It could be that you are sending to a
different person on this one particular catalog compared to the other test
catalogs.  I found that during my testing that I could put '>
/somepath/pgp_capture.log' on the ENCRYPTOR line and then when it error'ed
it would send the errors to that file.  I removed that once I fixed my
problem (one of which was not having the public key in the ring).  Good


-----Original Message-----
From: Dave Barr <dave.barr@cricinfo.com>
To: interchange-users@minivend.com <interchange-users@minivend.com>
Date: Monday, October 16, 2000 9:21 AM
Subject: Re: [ic] Credit card encryption error

>>I did not see you mention any encryption software so, do you have PGP or
>>some other encryption software installed and tested? IC does not do any
>>encryption on its own.
>Hi Rob,
>I'll answer both your question and Ed Lafrance...
>I have PGP installed and properly configured... works a charm on the
>default catalogs. I used the Knar editor to configure ENCRYPTOR and
>that works too (on the defaults).
>I thought there might have been a quick answer as to a hidden form
>variable that I may have deleted in amongst the extraneous code (no
>offence to Akopia!). I'm still going through the code line by line
>but it seems to be somewhere outside of the checkout page (& the
>etc/profiles.order)... this is why I'm scratching my head  ;)
>Thanks to both of you for the answers... I'll get there in the end.
>Dave Barr        eCommerce Technical Manager      CricInfo Ltd
>www.cricinfo.com   dave.barr@cricinfo.com    Tel: 01249 700748
>Interchange-users mailing list