[ic] process.html 404 errors

David Christensen david at endpoint.com
Tue Mar 9 02:51:33 UTC 2010

On Mar 8, 2010, at 8:45 PM, Peter wrote:

> On 09/03/10 15:28, Peter wrote:
>> On 09/03/10 15:26, Peter wrote:
>>> On 09/03/10 08:49, Grant wrote:
>>>> My domain doesn't have any non-alphabetic characters.  It actually
>>>> just happened again with the following UA:
>>>> Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10_5_8; en-us)
>>>> AppleWebKit/531.21.8 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.4
>>>> Safari/531.21.10
>>>> Can anyone test an IC site on a Mac with Safari and cookies  
>>>> disabled?
>>>> Or even a Windows machine?
>>> Tried it with Safari4 / Windows.  It happens when I click on a one- 
>>> click
>>> search URL, it does not include the id= component in the url for  
>>> those
>>> in the standard demo.  The URL ends with open=.
>>> It appears this may be the case in other browsers as well.  It  
>>> looks to
>>> do this with Opera / Linux at the very least.  More testing on the  
>>> way.
>> Yep, even in FF / Linux, the "Hand Tools" link on the left does not  
>> have
>> a session ID.
> This would appear to be due to the timed build of the product tree.   
> Any
> suggestions on how to best work around that?  Perhaps only timed_build
> if a cookie is present?

You mean skip the timed-build output and generate afresh for each  
request when requesting without a cookie?  What useful links could be  
produced, and how would you avoid hardcoded ids for spiders indexing  
the site in that case?


David Christensen
End Point Corporation
david at endpoint.com

More information about the interchange-users mailing list